ALAÇAM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLANIYOR


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 28 Haziran 2021 19:02
Okunma Sayısı : 1756
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       Alaçam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi)2021-2022 Eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık bir buçuk yıl eğitim ve öğretimin tam olarak yapılamadığı ülkemizde okullar öğrencilerinden yoksun kaldılar. Alınan tedbirler ve aşılamanın yüksek oranlara ulaşması gelecek yıl eğitim ve öğretimin yüz yüze olma olasılığını arttırdı. Öğrenciler okullarını öğretmenler de öğrencilerini özlediler. 

      İlçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin de bu günlerde yeni eğitim ve öğretim yılı için hummalı bir hazırlık gözüküyor. Öğrencilerin  daha güzel ve sıhhi ortamlarda ders yapabilmesi için okulda tadilat işlemleri son hızda devam ediyor. Bir boya firmasından bağış olarak alınan boyalarla okulun iç kısmı tamamen boyanmış pırıl pırıl bir duruma getirilmiş, aynı zamanda okulun çatı kısmı tamirattan geçirilerek çatıdaki akmaların önüne geçilecek, okulun dış cephesi boyanacak dışarıdan da güzel bir görünüme kavuşturulacak. Okulun bahçe düzenlenmesi yapılıp ağaçlar budanmış oturma ve oyun alanları yeniden düzenlenmiş, böylelikle okulda okuyan öğrencilere ve gelecek yıl yeni kayıt yaptıracak öğrencilere daha nezih bir ortam oluşturuluyor.

        Bu güzel ortamın oluşturulmasında emeği geçen Okul Müdürü, Müdür yardımcıları, öğretmen ve yardımcı personeli tebrik ediyor bu güzel çalışmalarının devamını diliyoruz. 



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş