SAĞLIK MİL SEN GENEL BAŞKANI MUSTAFA TAÇ ALAÇAM I ZİYARET ETTİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 04 Ekim 2024 21:34
Okunma Sayısı : 100
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

SAĞLIK MİL SEN GENEL BAŞKANI MUSTAFA TAÇ ALAÇAM I ZİYARET ETTİ

        Samsun’un Alaçam ilçesini ziyaret eden Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç ziyaretlerde bulundu.

Mil-Sen Konfederasyonuna, Bağlı Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç Alaçam ilçesine gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Başkan Mustafa Taç, Mil-Sen Konfederasyonuna  bağlı, Mil Büro-Sen Samsun İl Başkanı Ramazan Çoban ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu. 

Mustafa Taç,” Bu gün burada ziyaretimiz, yaşanan sıkıntıları dinlemek, kalıcı çözümler üretmektir. Sektör kaynaklı sıkıntıları dile getirmeyi hedefliyoruz. Kalıcı çözümler için yola çıktık. Bu yolda başarıların olacağına inanıyorum. Yalnız birlik olursak. 81 ilde ve ilçelerinde ziyaretlerimiz devam edecek. “ şeklinde konuştu.

Başkan Ramazan Çoban, “ Ziyaretlerinden dolayı Mustafa Taç’a teşekkür etti. Kamuda çalışan, işçilerimizin güncel hayatta sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntıları güçlü olarak dayanışma sağlayarak aşacağımıza inanıyorum. Elimizden geldiğince değil, fazlasını yapmaya çalışacağız.” Dedi.

 Daha sonra Genel Başkan Mustafa  Taç,  Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Radi Şen ile Alaçam Devlet Hastanesi  Müdürü Mustafa Can'ı ve Hastane çalışanlarını ziyaret etti



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş