15 TEMMUZ ALAÇAM VE YAKAKENT TE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI


Haber Kategorisi : Kutlama Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 16 Temmuz 2021 10:57
Okunma Sayısı : 2384
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle  Alaçam ve Yakakent İlçelerimizde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Programlar Yakakent İlçesinde Cumhuriyet Meydanında  Alaçam'da ise Anneler Parkında düzenlendi.

       Yakakent ve Alaçam İlçelerimizdeki programlar Camilerde düzenlenen Mevlid programlarıyla başladı. 15 temmuz olaylarında şehit düşenlerin ruhlarına Kur'an-ı Kerim, Mevlidler, Kasideler, ilahiler Okundu dualar edildi.

       Akşam programları ise Yakakent'te Mehter takımı eşliğinde Mehter marşı ve Elde Türk Bayraklarıyla yürüyüşle başladı, Alaçam'da ise Büyük Bir Türk Bayrağı ile gençler ve vatandaşlar Cumhuriyet Meydanından Anneler Parkına kadar Birlik ve beraberlik sloganları söyleyerek yürüyüş yaptılar. Her İki İlçemizde de  gecenin ilerleyen saatlerine kadar 15 Temmuz kalkışmasını ve bunu yapanları lanetleyen konuşmalar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirici konuşmalar yapılırken. 15 Temmuz olaylarında Şehit olanlar için dualar yapıldı. Programlara İlçe Protokolleri ile vatandaşlar katıldı.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş