19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ ALAÇAM DA TÖRENLE KUTLANDI

..........................................................................................................................................


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 19 Ekim 2021 11:39
Okunma Sayısı : 1111
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

        ALAÇAM DA 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

          19 Ekim Muhtarlar Günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Program Saat 10.00'da Atatürk Anıtı’na Muhtarlar Derneği BAŞKANI Hüseyin SÖNMEZ tarafından çelenk sunulması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı Programda Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.Program sonunda Saat 10:30’da muhtarlar derneğinde muhtarların istek ve talepleri ile ilgi toplantı düzenlendi.

Programa;İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN,Belediye Başkanımız  İlyas ACAR , İlçe Emniyet Müdür  Mustafa AKAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL , Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi  Radi ŞEN, Muhtar Derneği Başkanı Hüseyin SÖNMEZ,kamu kurum kuruluş yetkilileri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve mahalle muhtarlar katıldı.

   Muhtarlar Günü;“19 Ekim tarihi, 19.10.2015 tarihli ve 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla, 19 Ekim günü hükümet tarafından "Muhtarlar Günü" olarak ilan edilmiştir.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş