AK PARTİ ALAÇAM KADIN KOLLARI BAŞKANLĞINA GÜVEN KICIR SEÇİLDİ

............


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 14 Kasım 2020 03:00
Okunma Sayısı : 1768
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



      "İnandığın Yolda Yürü" sloganıyla gerçekleştirilen AK Parti Alaçam  6. Olağan Kadın Kolları İlçe Kongresi yapıldı. AK Kadrolarla beraber maske, mesafe ve hijyeni gözeterek coşku ile yapıldı.
      Kongreye  AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve Yönetim kurulu üyeleri, bir önceki Dönem ilce Baskanı Ali Şengül, Belediye Meclis Üyeleri,Genclik kolları başkanı Enis can İleri, bir önceki dönem Gençlik kolları baskanları, İlçe Koordinatörü Naile Yetmisbir, Yakakent İlce Baskanı Saliha Korkmaz Yakakent Gençlik kolları başkanı Fatih Korkmaz,Memur Sen- Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Serhat Murat Karagöl, Muhtarlar,Kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.Yapılan seçime tek aday olarak giren Güven KICIR Ak parti Alaçam Kadın kolları başkanı seçildi.

     Alaçam Ak parti Kadın kolları başkanı Güven KICIR yaptığı açıklamada;Görev yaptığı süreçte üstün hizmetlerinden dolayı Nimet Karanlık ve yönetimine teşekkür eder  devraldigimiz Kadın Kolları başkanlığı görevi ilimiz ve ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş