AKCAGÖZ ALAÇAM’DA SORDU: “SEDDE PROJESİ NE OLDU

..........


Haber Kategorisi : Siyasi Haberler
Yayınlanma Tarihi : 29 Mart 2018 03:00
Okunma Sayısı : 2137
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Alaçam İlçe Örgütü tarafından düzenlenen danışma kurulu toplantısına katıldı. Alaçam’a hizmet gitmediğini savunan Tufan Akcagöz, “Geçen yıl, allayıp pullayıp kamuoyu ile bir proje paylaştılar. Adı, sedde projesi. Alaçam’ın ortasından akan Uluçay ırmağı üzerine geliştirilen bir proje bu. Sel gelmiş, eski köprüyü almış götürmüş. Hesapsız yapılan herşeyin bedelini millet ödüyor. Vatandaşlar, kendi çabalarıyla harekete geçmişler ve Muhtarlığın imkanları ile vatandaşların karşıdan karşıya geçme imkanı bir nebze sağlanmış. Bir nebze diyorum. Çünkü ortada yine köprü yok. Vatandaşın, günlük ihtiyacıdır. Yaşamını sürdürmek için temel ihtiyacıdır. Dolayısıyla, derhal bu hizmet vatandaşa sunulmalıdır. Alaçam halkı hizmet alamıyor. Büyükşehir bu projeyi gerçekleştirecek deniliyor ama Samsun Büyükşehir belediyesinin borçları dillere destan. Nasıl olacak bilmiyoruz ama bu işin de takipçisi olacağız. Alaçam’da kentin ortasında bulunan saat kulesindeki saat bile yanlış gösteriyor. Siz gerisini anlayın artık.” dedi.



         CHP Alaçam örgütünün seçimlere hazır olduğunu dile getiren Tufan Akcagöz, “Alaçam, sosyal demokrat belediyeciliğe hasret kalmış, benim anladığım bu. Vatandaşlarla konuşuyorum, hepsi belediyeden şikayetçi. Şikayet etmekle olmaz. Sesiniz daha gür çıksın. Şikayet etmekle olmaz. Şikayetiniz varsa, değiştirin. Önümüzdeki ilk seçim, yerel seçim. Gereğini yapın. Alaçam’ı kurtarın. Yoksa, gözleriniz yollarda daha çok hizmet beklersiniz. Sonrasında da ülke başka büyük bir seçime girecek. Bu seçim, sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimi değildir. Bu seçim, ülkeyi tek adam rejimine teslim etmemek için demokratik mücadele verenlerin seçimidir. Tek adam demek, yargının bağımsızlığını kaybetmesi demek. Tek adam demek, bitmiş, tükenmiş bir ekonomi demek. Tek adam demek, seçilmiş belediye başkanlarının, istifaya zorlanması demek. Kadir Topbaş neden istifa etti? Arkamda milyonlarca oy var diyen Melih Gökçek, neden direnemedi? Alaçam Belediye Başkanı’nı görevden alsalar, direnebilir mi? Beni halk seçti kardeşim, sandıkla geldim, sandıkla giderim diyebilir mi? Koca bir hayır. O halde, böyle bir rejimle idare edilmek istiyor muyuz, istemiyor muyuz, bunu kendimize sormak zorundayız. Ülkemizin geleceği, hepimizin ellerinde. Ama ben yürekten inanıyorum ki, millet bu sürüklenişi görüyor ve tek adam rejimine izin vermeyecektir. Türkiye, içerde kavgalı, dışarda kavgalı. Bundan memnun değilseniz, daha çok çalışıp, daha çok anlatıp, kurtuluşu beraber sağlayacağız.” diye konuştu.


        CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, danışma kurulunun ardından Uluçay ırmağı üzerinde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti.

CHP SAMSUN BASIN BÜROSU






LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş