ALAÇAM 'A İKİ HALISAHA VE BİR YÜZME HAVUZU YAPILACAK


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 05 Mayıs 2021 16:07
Okunma Sayısı : 1444
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       Alaçam'a  bir yarı olimpik yüzme havuzu ve iki halı saha yapılması ile ilgili protokol imzalandı. İlçemize üç yeni spor tesisinin yapılması ile ilgili protokol Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Alaçam Belediyesi işbirliğinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı ile Belediye Başkanı İlyas Acar’ın katılımıyla imzalanan protokol kapsamında 2 adet Halı Saha ile 1 Adet Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi Alaçam’lıların kullanımına sunulmak üzere ilçeye kazandırılacaktır.Halı sahalar Kızlan Mahallesine ve Yenice Mahallesine yapılırken Yarı Olimpik yüzme havuzu Şehir merkezine inşa edilecektir.

     Protoklün imzalanması nedeniyle Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan KIRCALI şu açıklamayı yaptı;Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Alaçam Belediyesi işbirliğinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı ile Belediye Başkanı İlyas Acar’ın katılımıyla imzalanan protokol kapsamında 2 adet Halı Saha ile 1 Adet Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi Alaçam’lı hemşehrilerimizin kullanımına sunulmak üzere ilçemize kazandırılacaktır.

Tesislerin ilçemize kazandırılmasına katkı sunan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sn.M.Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Spor Toto Teşkilat Başkanlığına, Alaçam Belediyesine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

         Konu ile ilgili Alaçam Belediye başkanı İlyas ACAR şu açıklamayı yaptı;”Gençlerimize yeni spor alanları oluşturmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile imzaladığımız protokolün Alaçam’a hayırlı olmasını diliyorum. Halı saha projeleri  Kızlan ve Yenice Mahallerimizde,Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ise ilçe merkezimize yapılacaktır.

 Bu  tesislerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor  Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na Samsun Milletvekillerimiz Sayın Orhan KIRCALI ,Sayın Çiğdem KARAASLAN’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin BOZGEYİK'e Alaçam  halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş