ALAÇAM DA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 19 Mayıs 2022 17:52
Okunma Sayısı : 1117
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Belediyesi

      Alaçam’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yıl dönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanında Saat 10.00’da Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Program sonunda Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüş kutlama programın yapılacağı şehir stadyumunda son buldu.

İkinci tören Alaçam Şehir Stadyumunda Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Cansu KESKİN KARAASLAN tarafından günün anlam önemine dair bir konuşma yaptı .

 Programda Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından Şiirler okundu, Alaçam Şehit Kadir Kara İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden oluşan koro çeşitli parçalar seslendirdi, Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından Oratoryo sunuldu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ekipleri tarafında  Kick Boks, güreş, Wushu, Step ve Aerobik gösterileri sunuldu, Gençliğin  ATA’ya cevabı öğrenciler tarafından seslendirildi , Bandırma Vapurunun Samsun'a gelişi Alaçam Şadiye Muzaffer Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından canlandırıldı. 

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren sporculara hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş