ALAÇAM’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 30 Ağustos 2022 19:26
Okunma Sayısı : 888
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

ALAÇAM’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan Atatürk Anıtına Saat: 09.30’da Alaçam Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenklerin sunulması ile başladı. 

Törene; İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Belediye Başkanı İlyas ACAR, Cumhuriyet Başsavcısı Yakup YILDIZ, İlçe Jandarma Komutan Vekili j. Asb.II. Kab.Kd. Bçvş. Osman KIRKAYA, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Can KESKİN, daire amirleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, gaziler, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür ve amirleri ile vatandaşlar katıldı. 

Alaçam Kaymakamımız Fikret ZAMAN: Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı; bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz şeref ve gurur günümüz 30 Ağustos  Ağustos Zaferi, milletimizin ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir kahramanlık destanıdır.

Aziz milletimiz, gösterdiği bu büyük kahramanlıkla Vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem mücadele sonucunda büyük zaferi kazanmış ve bize bu cennet vatanı emanet etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum dedi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı J. Asb. Üçvş. Harun ALTUNBAY yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. Program tebriklerin kabulü ile son buldu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş