ALAÇAM DA ÇOCUK ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 17 Eylül 2024 20:07
Okunma Sayısı : 121
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Belediyesi

ALAÇAM DA ÇOCUK ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

   Çocuk Şenliği Alaçam’daydı...

   Samsun Büyükşehir Belediyesi Miniklerimizin gülümsemelerine ortak olmayı sürdürüyor; Çocuk Şenlikleriyle ilçeleri dolaşarak miniklerle buluşuluyor. 

          Samsun Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen şenliklerde; Milli Eğitim Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü ilçe belediyeleri iş birliği ile düzenlenen etkinliklerde çocuklara unutulmaz hatıralar bırakıyor. Alaçam Cumhuriyet Meydanı’ndan çocukların neşe dolu katılımıyla "Çocuk Şenliği" etkinliği gerçekleştirildi  Şenliklerinde pamuk şekerden patlamış mısıra, çeşitli atölyelerden geleneksel oyunlara birçok etkinlik çocuklarla buluştu.

Alaçam Cumhuriyet Meydanı’nda 10.00-18.00 saatleri arasında yapılan şenlikte çocuklar kurulan atölyelerde hem öğrendi hem eğlendi. Yapılan çocuk şenliğinde Şişme oyun gruplarının yanı sıra geleneksel oyunların da oynandığı etkinlikte palyaço gösterisi ise çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Şenlikte çocuklara patlamış mısır, pamuk şeker ve çeşitli ikramlar da yapıldı.. 



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş