ALAÇAM DA CUMHURİYETİN 100.YILINDA OKULLARIMIZDA 100 FİDAN DİKME ETKİNLİKLERİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 23 Ekim 2023 20:36
Okunma Sayısı : 667
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

CUMHURİYETİN 100.YILINDA OKULLARIMIZDA 100 FİDAN DİKME ETKİNLİKLERİ

          Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 fidan etkinlikleri kapsamında ilçemizde bir çok okulda ana sınıflarından Liselere kadar tüm okullarımızda başta öğrenci, öğretmen ve idareciler olmak üzere  fidan dikme çalışmaları yapılmıştır.

          İlçemiz Alaçam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Fatih KAYABAŞI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZKURT, Alaçam Orman İşletme Müdürü Ali Hakan ÇELİK, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Uğur MENEKŞE ve Kenan KESKİN'in de katılımı ile gerçekleştirildi.

     Alaçam Kaymakam Fatih Kayabaşı Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılı "Yüz Fidan" etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında öğrencilerle birlikte fidan diken  Kaymakam Fatih Kayabaşı bu tür faaliyetlerin çocuklarımıza ve gençlerimize; çevre ve doğa bilincini aşılamak için önemli olduğunu belirtti. Etkinliğe katılan öğrencilere yaşadıkları yerleri yeşille buluşturarak doğa dostu olmanın gerekliliğini vurgulayan Kaymakam Fatih Kayabaşı fidan dikme etkinliğine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

 

 

 



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş