ALAÇAM DA EV YANGINI KULLANILAMAZ HALE GELDİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 08 Nisan 2025 22:11
Okunma Sayısı : 623
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

ALAÇAM DA EV YANGINI KULLANILAMAZ HALE GELDİ

       Alaçam’ın Kalıkdemirci  Mahallesi’nde 7 Nisan 2025 pazar günü sabaha karşı çıkan yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.  Yangın kısa sürede evin tamamını sararak büyük hasar meydana gelirken, şans eseri can kaybı yaşanmadı.

        Olay, sabah erken saatlerinde  Kalıkdemirci Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede ikamet eden İdris Özmutlu’ya ait  evde yangın çıktı. Alevleri fark eden ev sahibi ve komşular, durumu itfaiye ve Jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi Alaçam İtfaiye Amirliği ekipleri, jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının ardından yangının tamamen söndürüldüğü bildirildi.

Yangında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evin büyük bölümü zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş