ALAÇAM ESNAF VE SANATKARLAR KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

MEHMET AYDOĞDU İLE DEVAM KARARI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 18 Temmuz 2021 13:32
Okunma Sayısı : 1608
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

        ESNAF VE SANATKARLAR KOOPERATİFİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Aydoğdu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

      Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda yapılan kongrede Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongre de divan başkanlığına Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, üyeliğe Hüseyin topçu, Ramazan Acar ve Nafiz yaman seçildiler. Daha sonra olarak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi faaliyet ve gelir gider raporları ibrasının ardından onaylanması için üyelere soruldu, gelir ve gider tablosunun onaylanmasının ardından önümüz yıllarda yapılması planlanan ve ön görülen faaliyetler okunarak delegelere soruldu.

  Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu bir konuşma yaparak katılımcıları bilgilendirdiler.  Son olarak yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Açık oylama ile yapılan oylama sonrası mevcut Mehmet Aydoğdu yeniden başkan seçildi.Alaçam Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Aydoğdu, genel kurul sonrası yaptığı konuşmada tüm üyelere teşekkür etti.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş