ALAÇAM ETYEMEZ ALPASLAN GÜL OKULUNDA ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİĞİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 01 Nisan 2021 16:29
Okunma Sayısı : 1853
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

        Samsun Okul Sporları tertip komitesi tarafından hazırlanan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen "Okulda Spor Şenliği" projesi taşımalı eğitim merkezli köy okullarında yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Projenin amacı öğrencilerde spor bilinci, kültürü ve farkındalığı oluşturmak, eğlendirmek oyun ile eğitim yapmayı, sosyalleşmeyi sağlamak, bireysel etkinlikler yapabilme ve kişisel yeteneklerinin farkına varabilmeyi sağlamaktır. 

       31 Mart 2021 tarihinde Alaçam Etyemez Alpaslan Gül İlk-Ortaokulunda  "Okulda Spor Şenliği" projesi uygulaması gerçekleştirildi.

      Yapılan Okulda Spor Şenliğine; Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Celalettin SULA  ve Erdal AKSOY , Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL Okul İdarecileri, öğretmenler,İlçe gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Yetkilileri ve öğrenciler  katıldı.

        Yapılan açıklamada;Projenin uygulanmasında etkinlikleriyle öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayan Samsun Okul Sporları Tertip Komitesine ve Alaçam İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cansu Keskin KARAASLAN ve Ramazan ÇOBAN'a teşekkür ederiz denildi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş