ALAÇAM GENÇLİK MERKEZİ 100.YIL ATÖLYE ÇALIŞMALARI PROGRAMI YAPILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 27 Ekim 2023 21:18
Okunma Sayısı : 395
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

ALAÇAM GENÇLİK MERKEZİ 100.YIL ATÖLYE ÇALIŞMALARI PROGRAMI YAPILDI

          Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı kutlama etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu etkinlikler kapsamında İlçemiz Gençlik Merkezi tarafından Alaçam Halk Eğitimi Merkezi salonunda bir program tertip edildi.

       Yapılan programa : Kaymakam Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı İlyas ACAR, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yaşar Görmez, İlçe Emniyet Müdürü Başkomser Ramazan Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZKURT; Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ersin İLERİ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cansu Keskin Karaaslan, İlçe Kurum Amirleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

         Program Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan' ın açılış konuşması ile başladı. Programın akışında Cumhuriyet şiiri, Cumhuriyetin Hürriyeti adlı tiyatro gösterisi, Koro, Cumhuriyet Nedir? Oratoryosu,  Andımız, ve Genç Gönüllülerin Türkü sunumu gerçekleştirildi. Gençlik Merkezi Eğitmenleri tarafından hazırlanan program protokol, eğitmen ve öğrenciler ile hatıra fotoğrafı alınarak sona erdi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş