ALAÇAM GENÇLİK MERKEZİ MANEVİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİNDEN ÖĞRENCİLERE ÇİĞ KÖFTE İKRAMI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Mayıs 2022 20:45
Okunma Sayısı : 883
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

       Alaçam Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Yasin Karataş Atatürk ortaokulu 5/A-5/B sınıfı öğrencilerine Çiğköfte ikramında bulundu. Alaçam şehir Stadyumunda Beden Eğitimi Öğretmenleri Serdar ÇORLU eşliğinde beden eğitimi dersi yapan öğrenciler daha sonra Gençlik merkezine davet edildi. Alaçam gençlik Hizmetleri Merkezinde İlçe Müftülüğü tarafından Manevi Danışman olarak görevlendirilen Yasin KARATAŞ öğrencilere Çiğ Köfte ve ayran ikram ederek onlarla sohbet etti.

    Manevi Danışmanın görevi; Bu çalışma, milletimizin geleceğini inşa edecek gençlerin; bilgi, ahlak, estetik, ruh güzelliği, merhamet ve adalet duygularıyla yetişmelerine katkı sağlamak, milletimizi bir araya getiren değerlerin, insani haslet ve erdemlerin nesilden nesile aktarılarak hayat bulmasını temin etmek; toplumun geleceğe umutla bakabilmesi için insani erdemlerle donatılmış, her yönden iyi yetişmiş, ruhen ve bedenen dinamik bir gençliğe sahip olunmasını temin etmektir.

Söz konusu çalışmada temel yaklaşım; gençlik merkezlerinde yürütülen gençlik çalışmalarında gençlerimize “Rol-Model” olacak şekilde rehberlik yapmak ve tüm çalışma alan ve süreçlerini bu doğrultuda inşa etmektir. 



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş