ALAÇAM GSM ÖĞRENCİLERİ TEAKWONDO KUŞAK TERFİ SINAVI YAPILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 06 Ekim 2023 19:13
Okunma Sayısı : 460
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

ALAÇAM GSM ÖĞRENCİLERİ TEAKWONDO KUŞAK TERFİ SINAVI YAPILDI

       Alaçam Gençlik Spor Müdürlüğü Taekwondo Öğrencilerinin Kuşak Terfi Sınavları Gerçekleştirildi. 40 Öğrencinin katılımı ile gerçekleşen terfi sınavında Sporcular ter döktüler. Sınavı başarı ile kazanan sporcular 4 aylık Eğitimlerinin Sonucunda bir üst kuşağa geçmeye hak kazandılar. 15 kişi beyaz Kemerden sarı kemere geçerken  25 kişi de yeşil kemerden mavi kemere geçtiler.

Kuşak terfi sınavı Alaçam Gençlik Spor Müdürü  Cansu KESKİN KARAARSLAN'ın Katılımı ile Antrenörleri Mustafa Yasir AKSOY Eşliğinde Gerçekleşti. Kuşak terfi sınavına çok sayıda veli katılım sağladı. Bir üst kemere geçen sporcuların Kemerlerini ve ödüllerini ilçe müdürü Cansu KESKİN KARAARSLAN, Antrenör Mustafa Yasir AKSOY Ve sporcuların Velileri takdim ettiler.

Ödül töreninde konuşma yapan ilçe müdürü KARAARSLAN  Spora destek vermek çok önemli bir iş eğer bizler evlatlarımızın elinden tutar onları desteklersek başarı kaçınılmaz olur. Değerli velilere seslenen KARAARSLAN Çocuklarımıza vermiş olduğunu öz veri ve desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ederim dedi. Ayrıca çocuklarımızın bu başarıya ulaşmalarında büyük emek harcayan Antrenörümüz Mustafa Yasir Aksoy 'u da canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum dedi. Kuşak terfi sınavı antrenör Mustafa Yasir AKSOY' un teşekkür konuşması ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

 




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş