ALAÇAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ FUTBOL KURSLARI DEVAM EDİYOR

...............


Haber Kategorisi : Spor Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 26 Şubat 2019 03:00
Okunma Sayısı : 1968
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



        Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan futbol kursları devam ediyor.Velilerimizin talepleri doğrultusunda 10-11 yaş gurubu kursuyerlerimiz için Antrenör Ömer KARAHAN eğiticiliğinde futbol kursu açıldı, velilerin de ilgi ile izlediği kurs çalışmalarında minik futbolcuların son derce istekli ve azimli olduğunu görüldü.Çalışmalarını devam eden minik sporcular Yakakent Halk Eğitimi Merkezi Minik futbolcularıyla zaman zaman özel maçlarda yapıyorlar.Çalışmalar havaların iyi olduğu günlerde ilçe Şehir Stadyumunda aşırı yağışılı ve soğuk günlerde İlçe kapalı spor salonunda yapılmaktadır.Yapılan çalışmalara İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tesis ve malzeme katkısı yaparak büyük bir destek vermektedir.



         Alaçam Kredi Yurtlar Kurumu öğrencilerine yönelik Beden Eğitimi öğretmeni Mücahit KANIK eğiticiliğinde Büyükler futbol kursu açıldı çalışmalarını başarı ile yapan futbolcular KYK lar arası futbol turnuvasında aynı zaman da ilçemizi temsil ettiler.
           Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisemizin telebi doğrultusunda Okulun Öğrenci pansiyonunda kalan öğrenciler için geçlere yönelik futbol kursu açıldı kursiyerler çalışmalarına devam etmektedir.
         Açılan kurslarda yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Öntrenör Ömer KARAHAN ve Mücahit KANIK'ı tebrik ediyor,çalışmalarında başarılar diliyoruz.
      Açılan bu başarılı kurslarla ilgili haberler ilçemiz ve diğer ilçelerdeki basın kuruluşlarının haberlerine konu olmaktadır.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş