ALAÇAM MTAL VE ŞEHİT ERDAL BOLAT MTAL SAMSUN MESLEKİ BECERİLER FUARINDA

Avrupa Meslek Becerileri Haftası kapsamında Samsun Mesleki Beceriler Fuarı Açıldı


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 18 Mayıs 2022 17:54
Okunma Sayısı : 1322
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

       Avrupa Meslek Becerileri Haftası kapsamında Samsun Mesleki Beceriler Fuarı Açıldı

        Avrupa Meslek Becerileri Haftası kapsamında Şehit Ömer Halis Demir Konferans Salonu'nda düzenlenen Samsun Mesleki Beceriler Fuarı'nın açılışı Samsun Valisi Doç. Dr.  Zülkif Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Murat KARAGÖL, protokol üyeleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

       Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit açılışta yaptığı konuşmada, mesleki ve teknik eğitim alanında son günlerde gelinen seviye ve elde edilen sonuçların uluslararası düzeyde duyurulması ve ülkemizin gösterdiği atılımların görünür hale getirilmesi stratejik önem taşıdığını ve bu konuya ilişkin farkındalık geliştirme ve tanıtma çalışmaları için yapılması ön görülen etkinliklerin önemli bir araç olma vasfı bulunduğunu ifade ederek fuarımızın hazırlanıp yürütülmesinde katkıları bulunan başta Samsun Valiliğimiz olmak üzere bütün kurum ve kuruluşlara, sektör temsilcilerine, bu meyanda emekleri bulunan eğitimcilerimize teşekkür ediyor, Samsun Mesleki Gelişim Fuarı'nın eğitim ve iş dünyası için hayırlar getirmesini diliyorum, dedi.

       Konuşmaların ardından program, açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam etti. 54 okul ve kurumun hazırladığı stantlar ve atölyeler gezildi. Samsun Beceriler Fuarına Alaçam İlçesinden Alaçam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi katıldı. Açılış gününde Alaçam ilçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Murat KARAGÖL, Alaçam ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur MENEKŞE, Alaçam Şehit Erdal Bolat MTAL Okul Müdürü Ayşe ÇELEBİ, Alaçam MTAL Müdürü Mehmet ÇAY, Meslek Dersi öğretmenleri ve öğrencileri hazır bulundu. Proje hazırlayan öğrenciler ziyaretçilere yaptıkları çalışmaları anlattılar.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş