ALAÇAM MÜFTÜLÜĞÜNDEN EMEKLİ OLAN İMAM HATİPLERE TEŞEKKÜR BELGESİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 03 Temmuz 2021 15:34
Okunma Sayısı : 1816
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

        Alaçam Müftülüğünde İmam-Hatip olarak görev yapan Ahmet HELVACI, Ahmet DİNÇ, Adem TORUN, Arif TÜRK, Erol ÇIRAK, Hasan YAVUZ ve Muammer DEMİR Haziran ayı itibarı ile emekli oldular.

        Alaçam Müftülüğünün Haziran ayı toplantısı Merkez Fatih Yatılı Erkek Kur'an Kursu toplantı salonunda İlçe Müftüsü Orhan BAL başkanlığında yapıldı. Toplantıda genel konular konuşuldu, bilgi alış verişinde bulunuldu. Toplantıda Yıllardır ilçemizin değişik Mahalle camilerinde İmam-Hatiplik yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve toplantıda hazır bulunan ; Ahmet HELVACI, Ahmet DİNÇ, Adem TORUN, Arif TÜRK, Erol ÇIRAK ve  Hasan YAVUZ   yapmış oldukları hizmetlerden dolayı birer teşekkür belgesi takdim edilerek hayırlı olsun temennisinde bulunuldu. Emekliye ayrılan İmam-Hatipler kürsüden duygulu konuşmalar yaptılar ve arkadaşlarıyla helalleştiler.

       Alaçam İlçe müftüsü Orhan BAL yaptığı konuşmada; Emekli olan personele teşekkür belgesi takdim ederek şunları söyledi: Arkadaşlarımız uzun yıllar Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve din-i mübini İslam’a hizmet ettiğini belirterek, bu hizmetin öneminin kelimelerle, cümlelerle ifade etmenin mümkün olmadığını kaydetti. Hocalığın emekliliğinin olmayacağını ifade eden Müftü, “Oturduğunuz mahallenin camilerinin mihrapları, minberleri, kürsüleri size her zaman açık. Çünkü hocanın görevi son nefesine kadar devam eder, emeklilik hayatınızda sağlıklı uzun ömürler dilerim.” diye konuştu.

     EMEKLİ OLAN İMAM-HATİPLERE SAĞLIKLI MUTLU VE HUZURLU UZUN BİR ÖMÜR TEMENNİ EDERİZ.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş