ALAÇAM MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI HÜSEYİN SÖNMEZ OLDU


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 18 Eylül 2021 18:30
Okunma Sayısı : 1575
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       MUHTARLAR DERNEĞİ SEÇİMİ YAPILDI

    Alaçam Muhtarlar Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı, Ziraat Odası toplantı Salonunda yapıldı. Divan başkanlığına iki aday tarafından Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Vedat Özyılmaz teklif edilerek kabul edildi.

Alaçam Muhtarlar Derneği olağan genel kurul toplantısının açılış konuşmasını mevcut Başkan Ali Yetmişbir yaparak şunları söyledi, Alaçam Muhtarlar Derneği olağan genel kuruluna katılan tüm muhtarlarımıza hoş geldiniz diyorum. Yapılacak olan kongreye aday olmayacağını belirten Yetmişbir iki adaya başarılar dilerim dedi.

Toplantıda divan başkanlığına Vedat Özyılmaz, Katipliklere ise  Hayrettin Çiftçi ve  Fatma Özmutlu seçilerek divan başkanlığına seçimin devamı için söz verildi. Derneğin gelir gider hesaplarının okunması ve ibrazı ile diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından seçime geçildi. Yapılan seçimde iki adayın başkanlık için yarıştığı ve yapılan oylama sonrası üye sayısı 65 olan ve Alaçam Muhtarlar Derneğine kayıtlı 63 mahalle muhtarının tamamının katıldığı seçimlerde Doyran Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sönmez 34 ve Yeniköy Mahallesi Muhtarı Ramazan Duman 29 oy aldı. 

Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Seçilen Hüseyin Sönmez, Yapmış olduğumuz seçimde kaybeden yok hep birlikte bu derneğimizi yürüteceğiz. Bu güne kadar getirilen derneğimizi bundan sonra ise hep birlikte daha ileriye taşıyacağız dedi.

Buna göre yapılan Muhtarlar Derneği Seçiminde Yeni Yönetim Kurulu Şu Şekilde Oluştu, Başkan Hüseyin Sönmez, Üyeler, Satılmış Asan, Mustafa Anakök, Arif Anarat, Mustafa Kartal, Kurtça Yiğit ve Süleyman Sevinç oldu. Denetleme kurulu üyeliklerine Halil İbrahim Çelebi, Mustafa Geveci, Selahattin Kurubacak seçilerek yeni Muhtarlar Derneği yönetim kurulu oluşturuldu.

Kaynak: İsa Şentürk


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş