ALAÇAM ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRÜ 35 DEFA KAN BAĞIŞINDA BULUNARAK ALTIN MADALYA ALDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 14 Temmuz 2021 22:45
Okunma Sayısı : 1717
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 İlde  KanVerCanOlKanVerNefesOl Sloganı ile başlatılan Kan Bağışı Kampanyası Ak Parti Alaçam Kadın Kolları Başkanı Güven Kıcır ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Türk Kızılay Kan Alım Ekibi ile birlikte gerçekleştirildi.

        Etkinliğe Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Turan Çakır, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Alaçam İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eniscan İleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural ve İlçe Gıda Hayvancılık ve Tarım Müdürü Şenol Özcan ve çok sayıda vatandaş Kampanyaya destek verdiler.

       ALAÇAM ÖĞRETMENEVİ ASO MÜDÜRÜ HÜSEYİN KARA'DAN BİR REKOR!

        Alaçam Öğretmenevi ve ASO Müdürü Hüseyin KARA  İlçemizde Kızılaya 35 kez Kan vererek Altın Madalya almaya hak kazanmıştır. Alaçam Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Kara'yıda tebrik ediyoruz.

      Alaçam Kızılay Temsilcisi Dursun UZ yaptığı açıklamada; Kan Bağışları ile çok hayırlı bir iş yapan Alaçam Öğretmenevi ve ASO Müdürümüze Sağlıklı, Mutlu ve Huzurlu Uzun Ömürler Diliyoruz. Desteklerinden dolayı diğer tüm Bağışçılarımıza, Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyoruz dedi..



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş