ALAÇAMLI İKİ GENCİN SPOR SAYESİNDE HAYATLARI DEĞİŞTİ

......


Haber Kategorisi : Spor Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 26 Ekim 2016 03:00
Okunma Sayısı : 4640
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi





   
SPOR SAYESİNDE HAYATLARI DEĞİŞTİ


    İlçemize bir çok başarı kazandıran güreş branşı yetiştirdiği yıldızları Ülkemizin önde gelen spor kulüplerine transfer etmeye başladı. Türkiye şampiyonu olan Anadolu Lisesi öğrencimiz  Cenk Batuhan ALTUNAY ve Türkiye İkincisi olan Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Eray SABAN  ilçemiz Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü güreş okulundan İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübüne transfer oldu.
            Konu ile ilgili olarak İlçemiz Antrenörü Murat SAĞLAM şunları söyledi yaklaşık 4 yıldır Alaçamda görev yapıyorum burada yaptığım görev süreci içerisinde bir çok spor branşında başarı elde ettik bir çok gencimizi çeşitli spor okullarına,liselere,üniversitelere ve kulüplere yerleştirdik yakın zamanda yetiştirdiğimiz öğrencilerimizden Doğukan KALAYCI Yıldızlar Serbest  Güreş Avrupa ve Dünya Üçüncüsü oldu. Yine aynı beklentilerimiz olan Batuhan ve Eray’ı yaptığı müsabakalarda Ülkemizin önde gelen bir çok spor kulübü takip etmekteydi bizde sporcularımız için en iyi fırsatları sunan ve Ülkemize yakın zamanda Avrupa ve Dünya şampiyonaları gibi Uluslararası bir çok müsabakada başarı kazandıran İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübünün onlar için en iyi tercih olacağını düşündük ve yapılan transfer görüşmelerinin ardından onları yeni kulüplerine uğurladık. Umuyorum ki Batuhan ve Eray’da Doğukan gibi Uluslararası müsabakalarda güzel başarılar elde edip bizleri gururlandıracaktır onlara yeni hayatlarında başarılar diliyorum dedi.

         Antrenörümüz ayrıca kendilerine her konuda destek veren ve her zaman yanlarında olan Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Güven ÖZYURT’a, Kaymakamımız Oğuz Alp ÇAĞLAR’a, Belediye Başkanımız Hadi UYAR’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Şahin’e, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih İLERİ ve Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet ÇELİK’e teşekkür etti.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş