BAŞKAN KIYMA KARLA MÜCADELENİN HER SAFHASINI YERİNDE TAKİP ETTİ.


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 20 Şubat 2021 11:56
Okunma Sayısı : 1240
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA karla mücadelenin her safhasında arazide karla mücadele ekiplerinin yanında yer aldı.Kış gelirken şehir içi ve mahalle yollarında tüm tedbirleri alan başkan Kıyma,doğal gaz çalışmalarından sonra şehir içi yolları hızlı bir şekilde onartarak vatandaşların sıkıntısız tertemiz yollardan faydalanmasını sağladı.

         Uzun zaman beklenen kar yağışlarının ardından gece gündüz aralıksız tüm çalışanlarıyla birlikte karla mücadele ekiplerinin yanında olarak tez elden yolların açılmasını ve vatandaşların mağdur olmaması için elinden gelen çabayı gösterdi. Bir metreyi aşkın kar örtüsünün bulunduğu yollarda iş makinalarının çalışmalarını yerinde izledi.Vatandaşların kapılarının yanına kadar yollarının açılması için gayret gösterdi.Çalışanlarına moral ve destek vererek onların çalışma azimlerini arttırdı.Bu fedakar çalışmalarından dolayı tüm çalışanlar teşekkür ederek onları motive etti.

         Başkan kıyma karlı ve soğuk hava koşullarının yaşandığı bu günlerde sokaklarda yaşayan Can dostlarını da unutmadı.Sokak hayvanları için onların yaşadığı alanlara bizzat kendi yiyecek bırakarak onların da yaşama tutulmasına katkıda bulundu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş