CHP İLÇE BAŞKANI KARA YAKAKENT İN KIRSALI KADERİNE TERK EDİLDİ

Günlerdir köy yolları kapalı, elektrik yok, sular kesik... CHP İlçe Başkanı Kara: "Yakakent'in kırsalı, kaderine terk edildi"


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 21 Şubat 2021 16:23
Okunma Sayısı : 1308
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : CHP Samsun İl Başkanlığı

                       

       Günlerdir köy yolları kapalı, elektrik yok, sular kesik...

CHP İlçe Başkanı Kara: "Yakakent'in kırsalı, kaderine terk edildi"

Yakakent'teki 6 kırsal mahallenin günlerdir ulaşıma kapalı olduğunu, elektrik ve su kesintileri nedeniyle vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığını belirten CHP İlçe Başkanı Hayri Kara, yaşanan aksaklıkların giderilmesi için ilgili kurumları göreve davet etti.

CHP Yakakent İlçe Başkanı Hayri Kara, yoğun kar yağışının ardından ilçenin kırsal mahallelerinde yaşanan sıkıntıların bir an önce giderilmesi çağrısı yaptı. Özellikle ilçedeki 6 kırsal mahallenin büyük sorunlarla boğuştuğunu vurgulayan Kara şu bilgileri aktardı:

"Bize telefonla ulaşan köylülerimizin verdiği bilgilere göre, kar kalınlığının yer yer 150 santimetreye ulaştığı bu mahallelerimizin yaklaşık üç gündür yolları kapalı durumda. Yine aynı vatandaşlarımız, suların kesik olduğu ve ayrıca sık sık ve uzun aralıklarla elektrik kesintileri meydana geldiğini ifade ettiler. Mahalle arası yolları da temizlenmediğinden, hayvancılıkla uğraşan hemşehrilerimiz ahırlarına dahi gidemediklerini, hayvanlarını besleyemediklerini söylüyorlar.

Vatandaşımız, yaşadıkları mağduriyet konusunda bizleri bilgilendirirken, bu mağduriyetleri gidermekle yükümlü ve görevli kurumları yöneten idarecilerin bu durum karşısında kayıtsız kalmaları üzüntü vericidir. İlgili kurumları ve bu kurumların idarecilerini, yaşanan aksaklıkları derhal gidermeleri için göreve çağırıyoruz."

                        


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş