GÖREV YERİ DEĞİŞEN MÜLKİ İDARE AMİRLERİ İÇİN VEDA YEMEĞİ

......


Haber Kategorisi : Güncel Haberler
Yayınlanma Tarihi : 10 Aralık 2016 03:00
Okunma Sayısı : 2717
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



      İlimizdeki görev süreleri sona eren ve diğer illere atanan Mülki İdare Amirleri ve eşleri için, Vali İbrahim ŞAHİN, 08.12.2016 Perşembe günü veda yemeği verdi.Veda yemeğine  Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ, Adalet Komisyon Başkanı Kemal ALVER, Vali Yardımcıları ve Eşleri, İlçe Kaymakamları ve Eşleri, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal AĞAOĞLU ve Eşi, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG.  Alb. Murat ÖZER, Valilik birim müdürleri ve eşleri katıldı.
        İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanıp, 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesine göre,  Vali Yardımcısı Ali Galip SARAL Tokat Vali Yardımcılığına, Vali Yardımcısı Haluk ŞİMŞEK Antalya ili Serik Kaymakamlığına atanmıştı..
      
      Ayrıca ilimizde görev yapmakta olan, Tekkeköy Kaymakamı İbrahim KÜÇÜK Aydın İli Nazilli Kaymakamlığına, Yakakent Kaymakamı Yusuf GEMİCİ Giresun İli Çanakçı Kaymakamlığına, Ladik Kaymakamı Mustafa TEMİZ Kayseri İli Hacılar Kaymakamlığına, 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah ŞEN Rize Vali Yardımcılığına, Çarşamba Kaymakamı Caner YILDIZ Muğla ili Menteşe Kaymakamlığına, Havza Kaymakamı Alper TANRISEVER Adana ili İmamoğlu Kaymakamlığına, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut KAŞIKÇI Hakkari ili Yüksekova Kaymakamlığına, Kavak Kaymakamı Mevlüt ŞEKERCİ Elazığ ili Arıcak Kaymakamlığına, Ayvacık Kaymakamı Can Kazım KURUCA Adıyaman ili Gerger Kaymakamlığına atamaları yapılmıştı.
      
   
    
      
           Vali İbrahim ŞAHİN yaptığı konuşmasında, ”Bugün bir araya gelmek ve ilimizde bir süredir görev yapan Mülki İdare Amiri arkadaşlarımızın 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren kararname ile Türkiye’nin farklı bölgelerine atanmalarından dolayı düzenlediğimiz yemekte bir aradayız.
    
         Mülki idare mesleğe belirli sürelerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde görev yapmayı gerektiren, kendi içerisinde kuralları belli olan bir meslektir. Bu kapsamda Samsun ilimizde belirli bir süre görev yapmış arkadaşlarımız kısa bir süre sonra yeni görev yerlerine gitmek üzere ilimizden ayrılacaklar. Ben sizlerin Samsun’da görev yaptığınız süre içerisinde Valilik ve diğer kurumlarla hizmetin gereği olarak çok güzel bir uyum içerisinde görev yaptığınızı ifade ediyorum. Samsun’da görev yapan arkadaşlarımız gerek yerelde yürüttüğü hizmetlerle, gerekse kurum ve kuruluşlarla olan ilişkilerinde belirli bir standardı ve kaliteyi yakalamış durumdadırlar.
      
           Samsun’da görev yapan ve yeni görev yerlerine başlamak üzere ilimizden ayrılacak arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinin kendilerine ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.’’ dedi.





LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş