HAYVANSEVERLER CAN DOSTLARA DERMAN OLUYORLAR


Haber Kategorisi : Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 30 Haziran 2021 14:31
Okunma Sayısı : 1340
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

     

   CAN DOSTLARA DERMAN OLUYORLAR

Samsunlu hayvanseverler besleme yaptıkları alanlarda gördükleri yaralı veya hasta sokak hayvanlarını veterinere götürerek tedavilerini yaptırıyolar

Canik Doğa Sporları Besleme Grubu, Samsun'un tüm ilçelerinde sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor. Gruplar halinde daha önceden belirlenen bölgelere giden hayvanseverler dağ taş gezerek yüzlerce sokak hayvanına yardımcı olmaya çalışıyorlar. Dernek Başkanı Yasin Karaahmet, sadece sokak hayvanlarını beslemediklerini, yaralı gördükleri hayvanları veterinere götürerek Tedavilerini yaptırdıklarını ve onlarca sokak hayvanını da sahiplendirdiklerini söyledi.

'ZARAR VERMESİNLER'

Bakıma muhtaç hayvanlara yardım edebilmek için her gün onlarca kilometre yol kat ettiklerini dile getiren Karaahmet, "Sokaklar veya köylerde bulduğumuz yaralı hayvanların başına gelenler, aslında birçok hayvanın başına her gün geliyor. Bunları söylerken bile bir yerlerde bir hayvan can çekişiyor ve yardım istiyor. İnsanlardan tek şey istiyorum. Zarar vermesinler. Zaten hayvanseverler, onlara yardım etmeye yetiyor. Zarar veren olmazsa düzen bir şekilde dönüyor." diye konuştu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş