KIRKPINAR BAŞ PEHLİVAN 2. MUSTAFA TAŞ MEMLEKETİ DURAĞAN'DA COŞKUYLA KARŞILANDI


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 07 Temmuz 2022 13:43
Okunma Sayısı : 1091
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Durağan Kaymakamlığı

        BAŞ PEHLİVANIMIZ MUSTAFA TAŞ DURAĞAN İLÇESİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

           Tarihi 661.Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 54 başpehlivan arasında en genç Başpehlivan olan Durağanlı  Mustafa TAŞ İlçeyi ziyaret etti. Kırkpınar sahasına ilk defa başpehlivan olarak adımını attığı yıl Salih Dorum, Faruk Akkoyun, Osman Aynur, Hüseyin Gümüşalan ve Ertuğrul Dağdeviren'i  yenerek  finale  çıkan  Mustafa TAŞ er meydanında ikinciliği alarak  Sinop İline ve  Durağan İlçesine ilk kez bu büyük gururu yaşattı.

         Elde ettiği büyük başarı sonrası Başpehlivan Mustafa TAŞ İlçe merkezimizdeki karşılama, selamlama ve konuşmaların ardından DURAKHAN’da kısa bir süre misafir edildi. Ardından İlçe Kaymakamı Ahmet TOZLU ve  İlçe protokolü ve misafirler le Durağan Hükümet Konağındaki sohbet sonrası çeşitli plaket ve hediyelerin takdimiyle Sinop genelindeki diğer programlar için yolcu edildi. 

       Durağan Kaymakamlığından yapılan açıklamada; Gerek vatandaşlarımız ve muhtarlarımız gerek işadamlarımız gerekse Belediyemiz ve Kaymakamlığımız olarak Başpehlivanımıza maddi ve manevi desteklerimizi de ileterek kendisiyle gurur duyduğumuzu bir kez daha herkesin huzurunda paylaştık. Başpehlivanımıza bundan sonraki güreş hayatında başarılar dileriz. Daha büyük başarılar seninle olsun!!!



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş