ÖĞRENCİ VELİLERİNİN İNTERNET İSYANI

ÇOĞU MAHALLEDE VELİLER İNTERNET SIKINTISI ÇEKİYOR


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 30 Eylül 2020 03:00
Okunma Sayısı : 1883
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



      Covid 19 Koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin çoğunluğu uzaktan eğitim alıyor.Bu eğitimlerin bir kısmı TRT nin EBA kanalları üzerinden yapılırken okullarımız değişik sosyal medya kanalları üzerinden kendi öğretmenleri ve kendi öğrencileri ile ders yaparak öğrencilerin eğitimlerin uzak kalmaması için elinden gelen çabaları sonuna kadar gösteriyorlar.
     Fakat merkez ilçelerin dışında mahallelerde internet sıkıntısı çok büyük. İnternet sağlayıcı kurumlara başvuran vatandaşlarımıza alt yapı yetersizliği var,hat yok,port yok... gibi nedenlerden dolayı internet bağlantısının yapılamayacağı söyleniyor. habar sitemizi arayan vatandaşlar  durumu CİMER'e dahi bildirdiklerini gelen cevapta siz başvurunuzu yapın sorun çözülecek diye cevap gelmesine rağmen hala ineternet bağlantılarının yapılmadığını dile getirdiler.Biz çocuklarımıza  tablette ,bilgisayar da alıyoruz fakat internet olmayınca tablet te bilgisayar da işe yaramıyor,tablet ve bilgisayar için bağış kampanyaları yapılıyor,internet bağlantısı için de kampanyalar yapılabilir mi? diye bize soruyorlar.
     İnşallah yetkililer vatandaşların bu isteklerini duyar bir an önce internet bağlantısı bütün mahallelere kadar ulaşır geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimiz yeterli eğitimlerini gereği kadar alırlar...



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş