OMÜ ALAÇAM MYO 2023-2024 MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 05 Temmuz 2024 00:09
Okunma Sayısı : 629
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

OMÜ ALAÇAM MYO 2023-2024 MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

      Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Alaçam Meslek Yüksekokulu (MYO) 2023-2024 eğitim-öğretim yılının mezunlarını verdi.

Alaçam kapalı spor salonunda gerçekleşen mezuniyete öğrenciler büyük ilgi ve coşkuyla katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törene; Alaçam Kaymakamı  Fatih Kayabaşı, Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. İdris Varıcı,  kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşma yapan Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. İdris Varıcı öncelikle mezun olan öğrencilerin ailelerine çocukları için yapmış oldukları fedakârlıklar ve onların gelecekleri için göstermiş oldukları çabalar için teşekkür etti. Konuşmasında öğrencileri için emek sarf eden ve onların geleceklerine yön vermesine öncülük eden akademik personele de teşekkürlerini sunan VARICI öğrencilere bizlerin geleceği olduklarını ve hayatlarında başarılı olmalarını temenni etti.

Alaçam Kaymakamı  Fatih Kayabaşı, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında da başarılarının daim olmasını dileyerek ailelere, katılımcılara ve akademik personele teşekkürlerini iletti.

Alaçam MYO birincisi Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencisi Hanife Cenber ise “Bugün buradaki başarımı sadece kendime ait görmüyorum. Bu başarı bana destek olan ailemin, Alaçam MYO akademik ve idari personellerimiz ve ayrıca sevgili arkadaşlarımın başarısıdır. Okulumuzun bize kattığı tüm bilgi birikim ve kültürel değerler adına teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim Öğretim yılı boyunca bize tüm imkânlarını sunan ve bize asla sırtını dönmeyen üniversitemize teşekkür ederim. Gelecekteki başarılarımız için umutla dolu bir vedalaşma diliyorum.” şeklinde konuşan Cenber, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.” sözüyle konuşmasını bitirdi.

Konuşmalardan sonra kürsüye davet edilen mezunlara diplomaları verildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş