POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 176.YIL DÖNÜMÜ VE POLİS HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ


Haber Kategorisi : Güvenlik-Asayiş
Yayınlanma Tarihi : 09 Nisan 2021 15:27
Okunma Sayısı : 1741
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

      Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü Polis Haftası etkinlikleri Çerçevesinde Samsun ve İlçelerinde Çeşitli Etkinlikler yapıldı.

       Samsun'da İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL, 19 Mayıs PMYO Müdürü  Ogün ŞAHİN, Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürü Nizam KABAR, Samsun Özel Harekat Müdürü Hüseyin EKMEKÇİ, EMŞAV Karadeniz Bölge Temsilcisi Bilal ERİM, Kızılay Samsun Şube Başkan V. Ahmet Ali BULUT, Polis Emeklileri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Mustafa Yaşar KOÇ ve Samsun Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkan Yardımcısı Temel UZLU ile çeşitli birimlerden personelimizin katılımıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunma programıyla başladı.


     Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle;

     İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL, 19 Mayıs PMYO Müdürü  Ogün ŞAHİN, Samsun Özel Harekat Müdürü Hüseyin EKMEKÇİ, EMŞAV Karadeniz Bölge Temsilcisi Bilal ERİM ve Polis Emeklileri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Mustafa Yaşar KOÇ ile çeşitli birimlerden personelin katılımıyla, Kıranköy ve İlyasköy'deki şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek, tüm şehitler için dualar edildi.

          Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle; Yakakent te İlçe Emniyet Amiri ve Emniyet görevlileri İlçe Kaymakamı Fatih EROĞLU'nu ziyaret ettiler. İlçe Kaymakamı Eroğlu,Huzur içinde yaşayabilmemiz için şehadete eren tüm Şehit Emniyet Mensuplarımızı da rahmetle ve minnetle anıyoruz dedi.

          Alaçam'da  Cumhuriyet Meydanında Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş