SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT YİĞİT YAKAKENT TE İNCELEMELERDE BULUNDU


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 27 Ekim 2021 17:41
Okunma Sayısı : 1188
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

        Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat YİĞİT Yakakent İlçesindeki Eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu.

       İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Yakakent ilçemizin en uzak ve en yüksek rakımlı taşımalı okulu olan Karaaba İlk-Ortaokuluna giderek incelemelerde bulundu Okul Müdürü Servet  ALTUNTAŞ tan okulla ilgili genel bilgiler alan İl Milli Eğitim Müdürü Sınıflara girerek öğrencilerle konuştu ve onlarla ilgilendi, Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

        İl Milli Eğitim Müdürü Yakakent Halk eğitimi Merkezini ziyaret ederek Kurum Müdürü Kadir ÇAKIR' dan açılan kurslar ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra Kursları gezerek kursiyerlerin yaptığı çalışmaları inceledi.

         İl Milli Eğitim Müdürü Yakakent 100.yıl İlk okulu ve Ortaokulunu da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul idarecilerinden okulları ile ilgili olarak bilgi alan  İl Milli Eğitim Müdürü sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi.

        Yakakent ilçesinde ilçeye en uzak eğitim kurumunu, ilçe merkezinde bulunan okulları ve sadece örgün eğitim değil yaygın eğitim kurumlarında incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e bu incelemelerinde ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇİÇEK' te eşlik etti.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş