SAMSUNSPOR BU KENTİN MARKASIDIR

CHP SAMSUN BASIN BÜROSU


Haber Kategorisi : Siyasi Haberler
Yayınlanma Tarihi : 10 Eylül 2016 03:00
Okunma Sayısı : 2115
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

 
      Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in, beldiyeye ait basket takımının basın toplantısında, Samsunspor’u aşağılayan ve taraftarı üzen kelimeler kullanması bizi de derinden üzmüştür. Başkan Genç, Samsunspor'un, ikinci ligde bir takım olduğunu söyleyerek, kim süper ligdeyse Samsun'un A takımı odur demek suretiyle, hem Samsun'u, hem Samsunspor'u, hem de 20 Ocak 1989 yılındaki kazada kaybettiğimiz sporcularımızın ruhunu incitmiştir.
          Armasında Atatürk simgesi olan tek futbol takımı, Samsunspor'dur. Büyük Samsunspor taraftarı, defalarca en iyi taraftar ödülünü almıştır. Samsunspor, Samsun şehrinin en büyük markalarından biridir. Samsunspor'un bu gün için hangi ligde olduğu bizim için önemli olmadığı gibi; futbol takımımızın, Süper Lig'e yakışan bir değer olduğunu Osman Genç de dahil herkes bilmelidir.
          Samsunspor taraftarı, tüm bu haksız ifadelerin karşısında, takımına her zamankinden daha çok sahip çıkmalı, önümüzdeki dönem Süper Lig yolunda desteğini azami ölçüde devam ettirmelidir. Çünkü geleceğin şampiyon takımı, Samsunspor'dur.

Av.Tufan Akcagöz
Chp Samsun İl Başkanı

CHP SAMSUN BASIN BÜROSU


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş