ŞEHİT MUSTAFA YILDIZ GÖZ YAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ


Haber Kategorisi : Samsun Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 29 Kasım 2022 15:08
Okunma Sayısı : 2787
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerce girilen çatışmada Şehit Düşen Vezirköprü İlçesi Oymaağaç Mahallesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Mustafa YILDIZ 29 Kasım 2022 salı günü öğlen namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninden sonra mahalle mezarlığında toprağa verildi.

        Şehit Mustafa Yıldız'ın cenazesi Samsun Valisi, protokol üyeleri ve yakınları tarafından dün akşam Merzifon havaalanında karşılandı. Şehidin Cenazesi kalabalık bir konvoy eşliğinde Vezirköprü'deki baba ocağına getirildi. 

       Akşam Vezirköprülü  Şehit  P. Uzm. Çvş. Mustafa Yıldız'ın baba ocağında Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Samsun Milletvekilimiz  Kemal Zeybek  ve diğer yetkililerin katılımı ile İmam-Hatipler tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi dualar edildi.

       Bu gün Oymaağaç Mahallesi Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Şehit  P. Uzm. Çvş. Mustafa Yıldız törenle Mahalle mezarlığına defin edildi. cenaze merasimine katılım oldukça fazla idi. Cenazeye Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

       


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş