ŞİŞKO NURİ VE ARKADAŞLARI ALAÇAMDA ÇOCUKLARI COŞTURDU

...........


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 12 Ocak 2018 03:00
Okunma Sayısı : 2437
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



Şişko Nuri Alaçam ‘da Sahne Aldı

 Yeşilçam Sinemasının usta sanatçısı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’in yönetmenliğini yaptığı “Ne Sihirdir Ne Keramet” adlı  sihirbazlık ve ilizyon gösterileri öğrencilerden büyük büyük beğeni topladı.



 Alaçam Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonun  gerçekleşen gösteri dört seans olarak perdelenirken Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih İleri ve Alaçam Belediyesi Muhtarlık  İşleri Müdürü Mustafa Söylemez birlikte gösteriyi izledi. İlizyonist Turgay’ın sergilediği sihirbazlık gösterileriyle  Etyemez İlk ve Ortaokulu, Şehit Muhammed Ali Aksu İlk ve Ortaokulu, Osman Tural İmam Hatip Ortaokulu ,Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu ,Kızlan İlk ve Ortaokulu, Özel Alaçam Detay Ortaokulu, Resai Aydın İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Gökçeboğaz İlk ve Ortaokulu ve Cumhuriyet ilkokulu öğrencileri gönüllerince  eğlendiler.

Öğrencilerin ve öğretenmenlerin  katıldığı etkinlikte birbirinden güzel sihirbazlık numaraları sergilenirken aynı zamanda miniklerimize hayatla ilgili öğüt verici konulardan da bahsedildi.

Gösterinin sonunda Usta Sanatçı Şişko Nuri çocukların alkışları eşliğinde sahneye çıkarken şu dizeleri miniklerle paylaştı; “Yaşıyorsak eğer bu dünyada, Yaşayalım, hep bir arada.Yaşayalım ama; sevgi ile, erdem ile, Onurla.”

Usta Sanatçı Şişko Nuri  lakaplı Sıtkı Sezgin;’’ Öğrencileri sömestr tatili öncesi böyle bir etkinlikle buluşturulduğu İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar’ İlçe Milli eğitim Müdürü Sezai Tural’a teşekkürlerini ilettiler.



Protokol üyeleri tarafından  Usta Sanatçı Şişko Nuri  lakaplı Sıtkı Sezgin ve  ekibine plaket ve çiçek takdim edildi. Gösteriler sonunda Alaçam Belediyesi tarafından öğrencilere çeşitli  ikramlar dağıtılarak   günün  tadını doyasıya çıkarmaları sağladı.









LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş