SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMADILAR


Haber Kategorisi : Güncel Haberler
Yayınlanma Tarihi : 28 Aralık 2020 14:06
Okunma Sayısı : 1168
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMADILAR

Canik Hayvanseverler Derneği, korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sahipsiz sokak hayvanlarının aç kalmaması için mama dağıttı

Korona virüs vatandaşları olduğu gibi hayvanları da etkilemiş durumda. Pandemi döneminde sokak hayvanları restoranların kapalı ve kısıtlamaların olmasından dolayı yemek bulmakta zorlanırken gönüllü hayvanseverler boş durmuyor. Canik Hayvanseverler Derneği, sokaktaki dostlarımızın aç kalmaması için kolları sıvadı. 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında yemek bulamayan hayvanlar için ekip kuran dernek, sokak hayvanları için  kuru mama dağıtımında bulundu. Dernek üyeleri sadece Samsun'un Canik ilçesinde değil, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde de hafta sonu kuru mama dağıttı.

'HER CANLIYA DESTEK OLALIM'

Amaçlarının kırsal, orman, çöplük ve mezarlık alanlarında bulunan sokak hayvanlarının beslenmesini sağlamak olduğunu belirten Canik Hayvanseverler Derneği Başkan Yardımcısı Yasin Karaahmet, "Kurtarılması gereken hayvanlara da tedavilerini yapıyoruz. Yetebildiğimiz her yere mama desteği sağlamaya çalışıyoruz. Maalesef pandemi döneminde bazı zorluklardan dolayı sahipli köpekler dışarı atılıyor. Tüm Samsun halkından tek bir isteğimiz var. Bu zorlu dönemlerde lütfen her canlıya sahip çıkalım" dedi. Karaahmet ayrıca derneğe destek olan herkese de teşekkür etti.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş