SURİYE DEN VEZİRKÖPRÜ VE ORDUYA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

KARADENİZE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 25 Temmuz 2021 09:38
Okunma Sayısı : 1523
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 24 Temmuz 2021 tarihinde bir üs bölgesine intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney ve İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan’ın şehit oldu, iki askerde yaralandı.

        Şehit  İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney Ordu ili nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.


        Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan'ın Samsun ili Vezirköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Konu ile ilgili olarak Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis şu açıklamayı yaptı; Şehidimiz var Vezirköprü Fırat Kalkanı bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu, ilçemiz Çorakdere mahallemizden Emrah Arslan şehit olmuştur. Kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Rabb’im şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır versin. Başımız sağ olsun Vezirköprü.

SAMSUN VALİLİĞİNİN AÇIKLMASI

Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan kahraman Samsunlu hemşehrimiz Söz. Er Onbaşı Emrah Arslan'a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı dileriz.

Şehidimizin naaşı, Vezirköprü ilçesi Çorakdere Mahallesi Hasandere Camii'nde bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ebedi istirahatgahına tevdi edilecektir.

ALLAH RAHMET EYLESİN...


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş