TEFEKLİ VE SANCAR MAHALLELERİNİN SU SEVİNCİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 06 Ağustos 2024 13:45
Okunma Sayısı : 579
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

TEFEKLİ VE SANCAR MAHALLELERİNİN SU SEVİNCİ

          Alaçam ilçemize bağlı Tefekli ve Sancar Mahallelerinde vatandaşlar içme suyu sıkıntısı yaşıyorlardı. Yapılan çalışmalar sonucunda bu mahallelere içme suyu verilerek bu sorun ortadan kaldırıldı. bu duruma en çok sevinen vatandaşlar oldu ve emeklerinden dolayı tüm yetkililere teşekkür ettiler.

       Konu ile ilgili olarak şu açıklamalar yapıldı; Mahallelerimizin yazın kurak aylarda yaşamış olduğu su kesintilerini istişare ettik Sancar köyü azaları olarak Mahalle halkımız adına SASKİi Müdürümüz sayın Hasan Ecevit bey ve ekibine Tefekli mahalle muhtarı Hüseyin Tongal beye Desteklerinden  Dolayı  Teşekkür ederiz Mahallelerimize verilecek olan takviye suyun kesintisiz bir şekilde akması için gerekli çalışmalar yapılmıştır en kısa sürede mahallelerimize su verilecektir.

  Tefekli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Tongal ;Aylardır çektiğimiz su sıkıntısını gideren Büyükşehir Belediye Başkanımız Halit DOĞAN, Saski Genel Müdürümüz Bahatttin YANIK  ve  Alaçam Saski şube Müdürümüz Hasan ECEVİT beye ve Gece gündüz demeden özveriyle çalışan ekibine Mahallemiz adına Teşekkürlerimi sunuyorum dedi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş