VALİ DAĞLI DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

...............


Haber Kategorisi : Kutlama Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 30 Ağustos 2020 03:00
Okunma Sayısı : 1593
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Samsun Valiliği


  
     Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl Dönümü’ Kutlama Mesajı

        Bağımsızlığa olan inancımızı tüm dünyaya bir kez daha duyurduğumuz Kurtuluş Savaşımızın kesin zaferini ilan eden 30 Ağustos Zafer Bayramı, milli şuur ve vazife duygusuyla geleceğe taşıyacağımız güzide bir mirasımızdır.

 Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde, milletimizin hür yaşama kararlılığı ile 19 Mayıs 1919’da başlayan milli mücadelemiz 30 Ağustos 1922’de büyük bir zafer ile sonuçlanmıştır.

Tarihe altın harflerle yazılmış, silahtan çok yürekle kazanılmış  bu kutlu zafer gününde, Milletimiz topyekûn verdiği onurlu mücadeleyle kudret ve kahramanlığını her zaman olduğu gibi ispatlamış, birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu ortaya koymuştur.

Milletimiz 98 yıl önce olduğu gibi bugün de şanlı tarihinden aldığı güç ile bağımsızlığını, birlik ve beraberliğini hedef alan her türlü girişimi bertaraf etmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş