VALİ DAĞLI KAZADA VEFAT EDEN ÖĞRENCİNİN MEVLİD PRORAMINA KATILDI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 13 Mart 2022 18:10
Okunma Sayısı : 1510
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Samsun Valiliği

      Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif DAĞLI geçtiğimiz günlerde okul servis aracının devrilmesi sonucu vefat eden Yakakent Çok Programlı Anadolu lisesi 10. sınıf öğrencisi Sibel ŞAHİN için  Kuzören Mahallesinde düzenlenen Mevlidine Katıldı.

       Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servisin yaptığı kaza sonucu hayatını kaybeden öğrencimiz Sibel Şahin için Yakakent ilçemize bağlı Kuzören Mahallesi Merkez Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılarak, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi. Programda Kur'an'ı kerim okundu dualar edildi. Kuzören Camiindeki Mevlid programına ayrıca Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç eşi  Feyza Nur KILIÇ, belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, daire amirleri, eğitimciler ve vatandaşlar katıldı.

     Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsünün Yakakent ilçesi Kuzören Mahallesinde kaza yapması sonucu yaralanan Özlem Köse ile Tuğba Şahin’i ve Bafra Devlet Hastanesinde ziyaret ederek yaralılar hakkında Başhekim Uzm. Dr. Alaiddin Domaç'tan sağlık durumları hakkında bilgi alarak, acil şifalar diledi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş