VEFATININ 82. YILDÖNÜMÜNDE ATATÜRK ALAÇAM DA DÜZENLENEN PROGRAMLA ANILDI

.................


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Kasım 2020 03:00
Okunma Sayısı : 1284
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



     Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜK vefatının 82. yılında tüm Türkiye’de olduğu gibi Alaçam’da da törenlerle anıldı.
Atatürk’ü anma programı, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Programa Alaçam Kaymakamı  Fikret ZAMAN, Belediye Başkanı İlyas ACAR, Daire amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve halk katıldı. Çelenklerin anıta sunulmasının akabinde sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.
Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Öğretmen ve öğrencileri tarafından  düzenlenen programın ardından son buldu.
Anma Törenine  Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, Belediye Başkanı İlyas ACAR, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı  Yaşar GÖRMEZ, İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa AKAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sezai TURAL, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi  Radi ŞEN, Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Ertan BAŞ, İlçe Tarım ve Orman Müdürü  Mehmet GÜREŞ, İlçe Müftüsü  Orhan BAL, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü  Emre KÖSEM, Ziraat Odası Başkanı  Hüseyin BEDİR, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı  Vedat ÖZYILMAZ,daire amirleri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.





      Vefatının 82. yıldönümü nedeniyle yapılan 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programları kapsamında 10 kasım 2020 salı sabahı Alaçam devlet hastanesi bahçesinde tüm hastane personelinin katılımıyla Cumhuriyet meydanındaki programa bağlı olarak Saygı Duruşu ve İstiklal marşı okundu.



     Okullarımızda da 10 Kasım Atatürk'ü anma programları yapıldı.İlçemiz Alpaslan Gül İlk-Ortaokulunda Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82.yıldönümü nedeniyle anma  programları yapıldı.Saat 9 05 te saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan program Koronavirüs tedbirleriyle sosyal mesafe kurallarına uygun ve tüm öğrenci ve katılımcıların maskelerini takarak yapıldı.Programda Öğrenciler tarafından Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan şiirler ve kompozisyonlar okundu...


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş