VEFATININ 83. YILINDA ATATÜRK YAKAKENT'TE 10 KASIM PROGRAMIYLA ANILDI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Kasım 2021 17:05
Okunma Sayısı : 1325
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

         Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ebediyete intikalinin 83. Yıl dönümünde Yakakent'te törenlerle anıldı.

        10 Kasım Atatürk’ü anma programı, Yakakent Cumhuriyet Meydanındaki ATATÜRK anıtına Saat:09.00’da çelenk sunma töreni ile başladı. Atatürk anıtına İlçe Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ ve Belediye başkanı Hüseyin KIYMA tarafından  çelenklerin sunulmasının ardından sirenler eşliğinde   saygı duruşu yapıldı ve  İstiklal Marşı okundu.

        Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Çelenk koyma töreninin ardından  Kozköy Ortaokulu Konferans salonunda anma programına devam edildi. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan video sunumu, şiir ve Atatürk'ün sevdiği şarkılardan oluşan müzik dinletisini izledi ve bitiminde resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç ve Belediye başkanı Hüseyin KIYMA tarafından verildi. Programın son bölümünde Yakakent 100. Yıl İlkokulu 1/B sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu fotoğraf sergisini gezildi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş