YAKAKENT HEM YIL SONU SERGİLERİ DÜZENLENDİ

...........


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 16 Mayıs 2015 03:00
Okunma Sayısı : 2720
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



            2014 - 2015 YILSONU SERGİSİ VE ÖĞRENME ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ.

         2014 – 2015 yılı Yakakent Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan Yılsonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği coşkuyla kutlandı.İlçe Merkezi ve Mahallelerimizde düzenlenen çeşitli kursların ürünlerinin sergilendiği şenlik büyük ilgi gördü.

         Yakakent Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi'nin Yılsonu Şenliği, İlçemiz eski stadyum alanında düzenlendi.  Vatandaşların yoğun katılımının olduğu şenliğe, Kaymakam Yusuf Gemici, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Öztürk Erdin, Garnizon Komutanı Gürkan Demir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Keskin, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, Halk Eğitimi Merkezi kursiyer ve usta öğreticileri katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Şenliğin açılış konuşmasını Osman Keskin yaptı.Halkın yoğun ilgi gösterdiği şenlik halk oyunları gösterisi, Tekwando gösterileri, Güreş müsabakaları ile sürdü. Kursları başarı ile tamamlayıp, belge almaya hak kazanan kursiyerlerimizin belgeleri, temsili olarak usta öğreticilere takdim edildi.

Konuşmaların ardından Kaymakamımız Yusuf Gemici, Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Öztürk Erdin, serginin açılışını gerçekleştirdi. Ardından stantları gezen katılımcılar sergilenen ürünleri inceledi.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş