YAKAKENT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ADEM ŞİMŞEK' E VEDA YEMEĞİ


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 23 Şubat 2024 22:55
Okunma Sayısı : 597
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

YAKAKENT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ADEM ŞİMŞEK' E VEDA YEMEĞİ

       Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK’e Alaçam Öğretmenevinde Veda Yemeği düzenlendi. Eski Şube Müdürü Turan COŞKUN, Şube Müdürlerimiz Orhan DEĞER ve Eyüp YAYLA, tüm okul müdürleri ve ilçede çalışan memurların katıldığı Veda Yemeğinde İlçe Milli Eğitim Müdürünün konuşmasının ardından tüm çalışma arkadaşları adına Şube Müdürümüz Orhan DEĞER tarafından plaket takdim edildi. Mesleki heyecanını hiç kaybetmemiş değerli müdürü Adem ŞİMŞEK’e özverili çalışmaları için teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatında başarılar dilenildi

ADEM ŞİMŞEK'İN VEDA MESAJI;

Değerli Çalışma Arkadaşlarım, Kıymetli Eğitim Paydaşlarımız;

Güneşin doğduğu Şehir  Samsun/Yakakent’te 01.04.2022 tarihinde başlamış olduğum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden 23.02.2024 itibariyle ayrılıyorum. Çalıştığım süre içerisinde; şube müdürlerim, okul müdürü ve müdür yardımcılarım, öğretmen arkadaşlarım, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte Yakakent’e hizmet etmenin çabası içerisinde olduk. Göreve geldiğim günden beri insanı odak noktasına koyan, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya çalıştım.

Ülkemizin geleceği çocuklarımız için çalışan okul yöneticileri ve öğretmenlerin motivasyonunu artırmaya, onların refah düzeylerine katkı sağlayarak ekip ruhunu güçlendirmeye dikkat ettim. Değerli eğitim çalışanlarıyla birlikte çocuklarımızın geleceğini güçlendirmek için birçok çalışma ve proje gerçekleştirdik.

Bu süreçte birlikte çalıştığımız şube müdürlerimize, okul müdür ve müdür yardımcılarımıza, öğretmen arkadaşlarıma, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde birlikte çalıştığımız İl müdür yardımcısı, şube müdürü, şef, memur ve hizmetli kardeşlerime içtenlikle teşekkür ediyorum.

Her veda bir başlangıçtır ve her veda biraz da zamansızdır aslında. Her başlangıcın bir sonu vardır. Bugüne kadar birçok kurumda göreve başladım, ayrıldım. Önemli olan sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içinde olmaktır.

Çalışmalarımızda hep yanımda olan ve bizden desteğini hiç esirgemeyen başta Valilerimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI ve Sayın Orhan TAVLI,  İlçe Kaymakamımız sayın Abdüssamet KILIÇ’a, görev sürecimin başından itibaren desteklerini hep yanımda hissettiğim İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat AĞAR’a, Yakakent Belediye Başkanımıza, İlçe Müftümüze, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın değerli müdürlerine ve çalışanlarına, Eğitim Sendikalarına, Basın Yayın Kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, tüm Milli Eğitim camiasına ve bütün Yakakentlilere, sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan tüm paydaşlarımıza, sonsuz teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

  



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş