YAKAKENT KAYMAKAMI KILIÇ ANAOKULU VE ANASINIFLARINI ZİYARET ETTİ


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 24 Aralık 2022 14:06
Okunma Sayısı : 725
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Kaymakamlığı

       Ülkemizin ve Milletimizin geleceği yarının büyükleri minik öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmesi ileride vatanına milletine daha iyi görev ve sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için çok iyi bir eğitim almaları gerekmektedir. Yakakent ilçesine kaymakam olarak tayin olduğundan bu yana tüm eğitim kurumlarını sık sık ziyaret ederek incelemelerde bulunan Kaymakam Abdüssamet Kılıç geçtiğimiz hafta içi ilçede bulunan Anasınıfı ve Ana okullarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

       Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Fatma Canikligil Diyanet 4-6 Yaş Anaokulunu ziyaret etti. Öğrencilerimizle sohbet eden Kaymakam Kılıç yürütülen eğitim faaliyetleri ve etkinlikler hakkında İlçe Müftüsü Muhammet Salman ve Anaokulu Öğreticilerinden bilgi aldı. Sıcak bir ortamda sürdürülen eğitim faaliyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek başarılı çalışmalar dileklerinde bulundu.

       Yakakent Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ, Erdoğan Cebeci İlkokulunu ve Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle sınıflarında bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kılıç eğitim durumları hakkında öğretmenlerinden bilgi aldı. Ziyarette Kaymakama İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK’ de eşlik etti.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş