YAKAKENT KAYMAKAMI KILIÇ HALK EĞİTİMİ MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 04 Kasım 2021 11:21
Okunma Sayısı : 1018
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Kaymakamlığı

       Yakakent Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti

          Kaymakam  Abdüssamed KILIÇ Halk eğitim merkezi yönetici, eğitmen ve kursiyerlerini ziyaret ederek Halk Eğitim merkezi faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. İhtiyaçların tespiti yapıldı ve çalışmalara hız verildi. 

        Pazartesiden itibaren açılacak Resim, Tığ Örücülüğü ve Giyim Aksesuarı hazırlama kursları ile toplam 27 kurs ve 359 kursiyer ile faaliyet gösteren Halk Eğitim merkezimizde kadın dış giysi dikimi, dama , kuaförlük , el sanatları , güreş, futbol , bocce,  fitness , voleybol , masa tenisi , badminton ve İngilizce gibi farklı alanlarda açık bulunan kursları her yaştan vatandaşın hem üretim yapmak hem güzel vakit geçirmek hem de kendi gelişimlerini ilerletmek için kayıt yaptırıp kurslarımıza devam etmelerini temenni etti.

       Kaymakam  Abdüssamed Kılıç'ın Yakakent Halk Eğitimi Merkezini ziyaretinde Kurum Müdürü Kadir ÇAKIR, Müdür yardımcısı Sefa ARLI öğretmenler, ve usta öğreticiler hazır bulundu yapılan faaliyetler ve kurslarla ilgili Kaymakam beye bilgilendirmeler yaptılar.. 



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş