YAKAKENT KGYS KAMERA SİSTEMİ İLE SÜREKLİ İZLENİYOR


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 17 Ağustos 2024 23:00
Okunma Sayısı : 425
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Kaymakamlığı

YAKAKENT KGYS KAMERA SİSTEMİ İLE SÜREKLİ İZLENİYOR

        Yakakent  Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ ve İlçe Emniyet Amirliği ekipleriyle birlikte ilçede yenileri eklenen KGYS kameralarını yerinde inceledi. 

     İlçede daha önce kurulan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına Samsun Valiliği, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlığın çalışmalarıyla yenileri eklenerek toplam kamera sayısı %50 oranında arttırıldı.

    İlçe Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ yaptığı açıklamada; İlçede desteklerinden dolayı Samsun Valimiz Sn. Orhan TAVLI’ya ve İl Emniyet Müdürümüz Sn. Ahmet ARIBAŞ’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni kurulan kamera sistemleriyle teknolojik imkan kapasitesi daha da artan Yakakent İlçe Emniyet Amirliğimiz vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için çalışmaya devam ediyor. 

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen KGYS Projesi; 

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS): Kamu düzeni ve güvenliği ile kişilerin can ve mal emniyetinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, trafik güvenliği ve kontrolünün sağlanması amacıyla meydan, karayolları, cadde, sokak ve park gibi kamuya açık alanlarda kurulan görüntüleme ve plaka tanıma sistemleridir.

   


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş