YAKAKENT Lİ GÜREŞÇİLERİN BÜYÜK BAŞARISI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Nisan 2021 21:48
Okunma Sayısı : 1408
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         Gençler Greko-Romen Avrupa Dünya Şampiyonaları Milli Takım Kadrosu belirleme müsabakalarında Yakakentli iki güreşçi büyük başarı göstererek Milli takıma seçildiler.

         Gençler Greko-Romen Avrupa Dünya Şampiyonaları Milli Takım Kadrosu belirleme müsabakalarında  Samsun ve Yakakent'i temsil eden sporcular 130 kg güreşçileri Görkem BAŞ ve  Mehmet Can KOŞAR  3.olarak Milli Takıma seçildiler.

       Bu güzel başarıdan sonra Yakakent Kaymakamlığı birer mesaj yayınladılar.

Yakakent Kaymakamlığı;GURURLANDIK! Gençler Greko-Romen Avrupa ve Dünya Şampiyonaları Milli Takım Kadrosu belirleme müsabakalarında Yakakentli sporcularımız Görkem Baş ve Mehmet Can Koşar 130 Kg'da Türkiye 3.sü oldular ve Milli Takıma seçildiler. Yakakentimizi gururlandıran sporcularımızı tebrik ederiz.

TEBRİKLER ÇOCUKLAR 

Gençler Greko-Romen Avrupa Dünya Şampiyonaları Milli Takım Kadrosu belirleme müsabakalarında 2 madalya ile Samsun'umuzu ve Yakakent'imizi temsil eden sporcularımız 130 kg Türkiye 3. sü Görkem BAŞ'ı ve 130 kg Türkiye 3. sü MehmetCan KOŞAR'ı tebrik ediyor, bizleri bu sevinci yaşattıkları için sporcularımıza ve hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Hüseyin KIYMA 

Belediye Başkanı


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş