YAKAKENT TE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 19 Mayıs 2022 17:24
Okunma Sayısı : 887
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

        Yakakent İlçesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkışının 103. yıl dönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

         ilk olarak ilçe Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Daha sonra İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte hazırlamış olduğu program sunuldu. Programda ilçe Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ ve Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA  katılımcıların bayramını tebrik etti. İlçe meydanında program yapılırken Yakakent limanında bulunan tekneler denizde geçiş yaparak kutlamalar renk kattılar.

         Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, öğrenciler tarafından halk oyunları çeşitli yarışmalar yapıldı. Programda ilçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve protokol üyeleri tarafından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program Bando eşliğinde geçit töreni ve halk yürüyüşü ile son buldu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş