YAKAKENT TE 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI

...........


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 19 Mayıs 2017 03:00
Okunma Sayısı : 2439
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



      Yakakent İlçemiz ’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlanıldı.

      Cumhuriyet Meydanındaki törene, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

      19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı, çelenk törenin ardından İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda devam etti.

      19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde İlçe Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa Yakakent Kaymakamı Muhammet TUGAY, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan DEMİR, İlçe Emniyet Amiri Murat SARI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇİÇEK, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat ORAL, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

      Yakakent Çok Programlı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Şehnaz SEMERCİ yönetiminde Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat ORAL tarafından günün anlam ve önemini belirten açılış konuşması yapıldı.

      Program İlçemizdeki lise öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörlerinin hazırladığı wushu-sanda, badminton ve tekvando gösterileriyle ve Yakakent Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibinin gösterisiyle devam etti.

      Gösterilerin devamında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Çeşitli branşlarda üçüncü olan öğrencilere ödüllerini İlçe Jandarma Komutanı Gürkan DEMİR, ikinci olan öğrencilere Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin KIYMA, birinci olan öğrencilere ödülleri Yakakent Kaymakamı Muhammet TUGAY tarafından takdim edildi. Ödül töreninin ardından program son buldu.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş